Skip to main content

Despre noi

Împuternicim pe cei ce oferă și extrag valoare în ecosistemul nostru – șoferii și călătorii.

Suntem o companie româneasca, cu ambiții mari și planuri pe măsura. Haideți alături de noi în această călătorie cu destinația unui loc reimaginat.

SCHIMBĂRI EFICIENTE

Ne dorim să revoluționăm industria

Eliminăm comisionul

Credem în independență și susținem șoferii să câștige pe măsura muncii lor. Eliminăm vechiul sistem bazat pe comision și îl înlocuim cu un sistem emancipat bazat pe abonament cu preț fix.
În prezent percep și un comision minim (1% + 1 leu) esențial pentru efectuarea tranzacțiilor prin aplicație, însă vom ajunge la 0 pe măsură ce ne dezvoltăm.

Preț dictat de piață

Eliminăm prețul dinamic și introducem o funcție revoluționară de licitație asupra prețului. În momentele aglomerate, călătorii pot supra-licita prețul calculat standard pentru a asigura o cursă, iar șoferii o pot sub-licita dacă consideră acest lucru ca fiind rentabil. Află mai multe aici.

Încurajăm independența

Șoferii Darrival sunt încurajați și susținuți în independența lor, de aceea îi ajutăm cu deschiderea unui PFA și încheierea unui contract convenabil de contabilitate cu o firmă parteneră. Totodata, aceștia au opțiunea de a lucra direct sub compania Darrival.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Decentralizăm industria de ride-hailing

Luptăm pentru eliminarea intermediarului dintre șoferi și călători prin reducerea cât mai mare a fricțiunii existente.

Independența, libertatea și bună-starea șoferilor și călătorilor Darrival ne sunt cele mai mari priorități.


Citește mai mult

Călătorește cu DARRIVAL!

Primește o cursă gratuită și nelimitate oferte la lansare!


Descarcă aplicația

Ești pregătit pentru a fi șofer DARRIVAL?


Înscrie-te acum

În atenția tuturor clienților: Liniile noastre telefonice se confruntă în prezent cu un volum mare de apeluri. Pentru o asistență mai rapidă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@darrival.com.
Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

X